UA-99841605-1


.:: UX-COPY & UX-DESIGN
- Har du en tjänst eller en ny app som du vill lansera? Vi hjälper dig att fundera ut vilka dina användare är och hur de beter sig. Vi granskar språket i tjänsten, och sätter tonaliteten, underlättar kundresan och förbättrar din konvertering.

.:: WEBB & SOCIALA MEDIER
- Vi kan hjälpa dig skapa och driva konton på twitter, instagram och andra ställen där du vill synas. Vi kan också utforma och sätta upp enkla webbsidor och bloggar, beställa domäner och webhotell. Vårt mål är att du ska kunna sköta din sida själv när vi lämnar över den till dig. Därför bygger vi främst i Wordpress.

.:: TEKNISKA TJÄNSTER
Vi är återförsäljare för ett webbhotell som vi tycker är bra att jobba med. Det innebär att vi kan beställa tjänster åt dig och vara teknisk kontakt för din räkning, det enda du behöver göra under följande år är att betala fakturan till webbhotellet.


EXEMPEL PÅ SIDOR VI LAGT UPP

annaardelius
Annaardelius.se

bjorncederberg
Bjorncederberg.se

Skärmavbild 2017-05-24 kl. 08.06.32
Dawcoumbadiop.wordpress.com

Skärmavbild 2017-05-23 kl. 08.17.48
Empatispelen

Skärmavbild 2017-05-23 kl. 08.06.23
GRUS - Grupper utan scen

Skärmavbild 2017-05-23 kl. 08.18.40
Moderna Teatern AB

Skärmavbild 2017-05-23 kl. 08.19.00
Wechselmann.se


KOSTNADER
- Ett webbhotell kostar runt 1500 kronor om året att hyra. Domännamn kostar runt 100-300 kr om året beroende på toppdomän (.se, .com, .nu osv). Det finns också gratismöjligheter, men då blir sidan mer av en blogg.
Räkna med att grundarbetet för att sätta upp en ny sida tar minst tio till tjugo timmar, beroende på vilka funktioner du vill ha. När du har grundidén och materialet klart till din webbsida så träffas vi, skissar på utseende och går igenom allt du vill ska finnas på sidan. Kontakta oss för ytterligare prisuppgifter.

PRESSINFORMATION
- För artister och scenproducenter erbjuder vi ibland hjälp med pressinformation, foto och visst publikarbete via internet, samt informationstexter till arrangörer och beställare av liveframträdanden, workshops eller kurser, mm.

TA ÖVER REDAN UPPBYGGD WEBBSIDA OCH WEBBHOTELL
- Om du vill att vi ska ta över ett webbhotell som redan existerar vill vi först veta exakt hur din lösning ser ut idag. Först därefter kan vi ge dig ett prisförslag. Många leverantörer bygger hemsidor utifrån sina egna serverlösningar, vilket innebär att du som kund blir beroende av deras gränssnitt. Alla konstruktörer gör dessutom sina egna modfikationer av webbplatsernas innehåll och det kan vara väldigt tidsödande att sätta sig in i hur det är gjort. Det kan därför vara svårt att flytta en webbsida till ett annat webbhotell, eller till en annan webmaster, med bibehållet utseende. Det bästa är alltså oftast att man gör en helt ny konfiguration när man tar över driften av en hemsida. Man kan tex. kombinera flytten med en förnyelse av innehållet på sidan.